Ik ben 39 jaar, wonende in Sint Niklaas getrouwd met mijn lieve man Kenneth en onze doodle Fleur. Ik werk nog als bediende bij Ikea, maar dit combineer ik met dit mooie beroep. 

Een passie voor fotografie had ik al wat langer, maar in 2020 ben ik een opleiding gaan volgen als fotograaf om mij hierin verder te kunnen verdiepen.

Hi, ik ben Valerie

Over

Zoals je hierboven misschien al gelezen had, hebben wij geen kinderen. Wij hebben een traject van 5 jaar IVF gedaan zonder resultaat zonder medische verklaring waarom het niet lukte. Ik zat in die periode vrij diep, zat er mentaal en fysiek helemaal onderdoor en dit was toen tijdens de Corona periode.

Een klein jaar later kregen wij telefoon van een kennel met de melding dat er een pup beschikbaar was. Niet lang over moeten denken en ondertussen is onze doodle al bijna 3 jaar. Onze hond heeft mij toen door een heel moeilijke periode geholpen en ik heb toen veel foto’s gemaakt met mijn camera. Mijn vlammetje voor fotografie was terug aangewakkerd! 

In bijberoep gestart in 2022 na een paar moeilijke jaren…

Ik wil mijn passie gebruiken om jullie als koppel dat zwanger is of niet, met of zonder een kindje de mooiste herinnering geven voor later. 
Een lifestyle shoot moet niet alleen jullie als prachtige mensen weergeven maar ook gewoon JULLIE. Een rustige, spontane sfeer waarbij we focussen op liefdevolle momenten, genieten van elkaar met af een toe een lach. Die momenten wil ik vastleggen voor jullie.

Vandaag mag ik elke dag doen wat ik het liefst doe: herinneringen vastleggen!

Mijn missie is om mooie momenten te creëren als fotograaf. Wij zijn opnieuw gestart met een ivf traject waardoor ik het heel belangrijk vind om jullie reis vast te leggen waar emotie en vreugde samen komen en zo een verhaal vormen. Foto’s zoals ik ze zelf ook zou willen hebben.